طراح اینترنت چه کسی است؟ 
به تمامی صفحه ها و نصیب‌های اینترنتی که شما طراحی سایت در مشهد باطن یک مرورگر مشاهده میکنید، وبسایت گفته میشود. طراح تارنما به کسی گفته می شود که‌این ورقه‌های اینترنتی را پیاده سازی می‌نماید. مجموع ورقه‌های اینترنتی از سایت‌های فروشگاهی گرفته تا شرکتی و فردی توسط طراحان وبسایت ساخته و پرداخته می گردند.
بعضا میپندارند طراح وب سایت مدام به اشخاصی گفته می‌شود که از آغاز تا آخر ایجاد کرد یک تارنما را به ذمه میگیرند ولی درواقع اینطور وجود ندارد. یا این که تصور می‌نمایند که طراح اینترنت به عبارتی گرافیست میباشد یا این که طراح اینترنت یک اپلیکیشن نویس وجود ندارد! برای پیاده سازی یک تارنما، به اشخاص با تخصص های مختلفی لازم میباشد مانند طراح تارنما، اپلیکیشن نویس، بازاریاب اینترنتی، سئوکار، گرافیست و …
طراح اینترنت بیش‌خیس به پیاده سازی و نرم افزار نویسی لایه ظاهری وب سایت می پردازد و نرم‌افزار نویس‌های دیگر به ساخت و ساز کد قابل انعطاف افزاری برای ساخت و ساز، در اختیار گرفتن و پردازش محتوا که در قسمت‌های گوناگون وبسایت نشان داده می شود مشغولند.
وظایف طراح اینترنت
در‌این بخش برای شما توضیح می دهیم که در اصل وظایف یک طراح وب سایت چیست و درین عمل چه مسئولیت هایی بر دوش طراحان وب سایت وجود دارااست.
وظایف طراحان اینترنت در کل عبارت اند از:
بررسی نیازمندی‌ها: در صدر، طراح اینترنت بایستی با مشتری یا این که دسته پروژه در خصوص باشد تا نیازها و هدف ها متبوع برای اینترنت‌تارنما را متوجه خواهد شد. این مشتمل بر اشکال محتوا، پیاده سازی کلی، همت و تجهیزات اینترنت‌وب سایت میباشد.
کدنویسی و بسط: درین مرحله، طراح اینترنت بایستی از گویش‌های نرم افزار‌نویسی مرتبط مانند HTML ،CSSو JavaScript برای ترجمه پیاده سازی‌های گرافیکی و تجربه تعاملی به کد مطلوب استعمال نماید. همینطور، ممکن میباشد از فریمورک‌ها و ابزارهای پیشرفت اینترنت نیز استعمال نماید.
جاری ساختن شغل تیمی و ترکیب نتیجه ها: طراحان وبسایت با ساخت‌و‌ساز کنندگان محتوا طراحان گرافیک برنامه نویس ها و.. همیاری میکنند و هرمورد از این اشخاص مسئولیت قسمت خودشان را برعهده دارا هستند. بعد از ایفا کارتیمی طراحان اینترنت کار های صورت گرفته را ترکیب میکنند.
به‌روزرسانی و هواخواهی: بعداز اجرای اینترنت‌وب سایت، طراح اینترنت مسئولیت به‌روزرسانی منظم و ارائه پناه فنی را نیز داراست. این دربرگیرنده رفع اشکالات، اضافه کردن تجهیزات نو و جواب به سوال ها یوزرها می شود.
 
معرفی فعالیت ساخت سایت
با بسط دنیای اینترنتی و بوجود داخل شدن گونه های پلتفرم ها و وب سایت ها معرفی فعالیت طراحی سایت بسیار مطرح می شود و هواداران در ادامه راهی برای ورود به‌این حوزه میباشند، کار طراح وب سایت در واقع تفحص به نصیب ظاهری وبسایت میباشد و هر آنچه که مخاطب با آن در امر میباشد. طراحان اینترنت می بایست خلاقانه سایتی که مد حیث مشتری می‌باشد را مجسم نمایند و در پایان طراحی نمایند. به صورت نمونه هر آنچه که در ظواهر این وب سایت می بینید را یک طراح وبسایت جاری ساختن داده میباشد.
 
به دنبال سوالاتی را مطرح نمودیم که با بازرسی جواب آن ها متوجه خواهید شد که آیا ساخت وب سایت سخته؟
 
سوالاتی که بخش اعظمی از عشق‌مندان طراحی وب سایت درپی جواب آن می‌باشند
1. مهارت و توانگری‌های ما یحتاج فعالیت طراح اینترنت کدام میباشد؟
در حالتی که فکر‌میکنید که برای طراحی وب و تبدیل شدن به یک طراح وبسایت ماهر، تنها به یادگرفتن ساخت وب سایت و کدنویسی نیازمندید مشقت بار در اشتباهید. پس چطور طراح وب سایت شویم؟ لازمه یک طراح برنده شدن، مخلوط مهارت های متعدد میباشد مثل:
 
توانگری به کار بستن از قابل انعطاف افزارهای مرتبط با وبسایت ها مانند طراحی وب با وردپرس
توان حل موضوع هایی که به طراحی وب سایت مربوط میباشند.
بضاعت ایفا به موقع پروژه ها چون عدم جاری ساختن به موقع پروژه ممکن میباشد سبب ساز نارضایتی صاحب کار و تبلیغات منفی برای طراح خواهد شد.
داشتن فهم و شعور صدق از مقررات و راهبرد های اینترنتی برای دسترسی به سایت
آپ دیت بودن و دور اندیشی داشتن از واپسین تعییرات تکنولوژیکی و قابل انعطاف افزاری
گرد هم آیی با مشتریان برای دعوا درباره ی هدف ها و نیازهای آن‌ها
تصمیم‌گیری در زمینه ی مدل، طرح، فونت‌ها و طرح‌های رنگی، تایپ کردن مطالب و تنظیم گرافیک و تصاویر
باصرفه‌سازی وبسایت به سیرتکامل‌ای که بوسیله موتورهای کاوشگر به راحتی پیدا گردد
توان ذکر صحیح و جابجایی علم به مخاطبین و مشتریان ورقه
برای تبدیل شدن به یک طراح اینترنت ماهر، بایستی بعضی از مهارت های اصلی و کاربردی خویش را ارتقاء دهید. از مهم‌ترین این مهارت ها می شود به مهارت های کد نویسی مثل ساخت وب سایت با PHP، نوآوری، ذوق وسلیقه و … اشاره نمود.