بایستی بیان کنیم که فرانت-اند و طراحی وب سایت به‌هیچ‌وجه یکسان نیستند. معمولاً عموم این دو را به یک معنا می دانند، ولی مرز مشخصی وجود دارااست که فرصت دعوا کردن درمورد این دو بایستی طراحی سایت در مشهد درنظر گرفته‌خواهد شد. چه‌طور؟ بیایید ببینیم.

با این‌که گسترش‌ی فرانت-اند تعامل با جنبه‌های بصری هر وب سایت دانسته می‌شود، البته با ساخت وب سایت یکسان وجود ندارد. بدین تصور کنید که در شرایطی که این دو درواقع یک معنی باشند پس چرا می بایست در بازار به متخصصینی از هردو حرفه‌ی گسترش‌ی فرانت-اند و طراحی سایت نیاز داشته‌باشند؟
یک طراح اینترنت (UI Designer) کسی میباشد که لایه‌ها و ظواهر سایت را پیاده سازی می‌نماید و تصمیم میگیرد که با چه چینشی به استفاده کننده اکران داده‌شوند. درحالی‌که پیشرفت‌دهنده‌ی فرانت-اند بدین طرح‌ها جان میبخشد و با به کار گیری از تکنولوژی‌های ذکرشده، تارنما را تبدیل به وبسایتی فعال می‌نماید.
بک-اند چیست؟
برای درک این اصطلاح بیایید مجدد به نمونه وب سایت تجاری رستورانتان بازگردیم. شما برای تبلیغ کسب و کار خویش وبسایتی را پیاده سازی کردید، حالا فرض کنیم میخواهید عملکردی به آن اضافه فرمائید که مشتریان شما بتوانند غذای خویش را آنلاین توصیه دهند. 
برای استحصال به اینگونه امکانی بایستی وبسایت خویش را به سیرتکامل‌ای پیاده سازی نمائید که کارکشته به ذخیره‌ی داده ها وارداتی بوسیله مشتریان باشد و به‌ همین ‌وسیله با آن ها رابطه برقرار نماید. این‌جاست که توسعه و گسترش‌ی بک-اند، که پاسخی برای تک تک نیازهای شما در ایجاد کرد یک وب سایت فعال هست، وارد فعالیت خواهد‌شد.
معمولاً سایت‌هایی که در ایجاد کرد آنان از بک-اند به کارگیری نشده‌میباشد، تارنما‌های ایستا نامیده میشوند که صرفا ویترینی برای تجارت شما می‌باشند؛‌ هنگامی‌که بخواهید وبسایتتان را تبدیل به یک وب سایت پویا فرمایید،‌ به بک-اند نیاز پیدا خواهیدکرد. 
یک مقر‌داده (دیتابیس)، که مسئول ذخیره و بازیابی داده‌ها – طبق درخواست و برحسب نیاز مخاطب – میباشد در پشت‌صحنه قرارداده می گردد. بک-اند، صحیح به‌اندازه‌ی فرانت-اند در تلاش یک وب سایت پویا تأثیرگذار میباشد.
بک-اند که به آن «سمت سرور» نیز گفته می شود، بخشی از یک سایت فعال میباشد که برای مخاطب،‌ یا این که «سمت استفاده کننده» قابل مشاهده وجود ندارد. به عبارتی‌طور که گفته‌شد، بک-اند وظیفه‌ی بازیابی و ذخیره داده‌ها، و نگهبانی از فرانت-اند یا این که «سمت استفاده کننده»، برای داشتن سعی خوب را داراست. 
در یک سایت فعال، زمانی مخاطب داده‌ای را ذخیره کرده یا این که فرمی را لبریز می‌نماید مرورگر درخواستی برای سرور ارسال می‌نماید تا داده ها لازم را اخذ نماید، در جواب، مرورگر اطلاعاتی که به‌ترتیب بالا از سرور اخذ نموده است را تعبیر کرده و آن گاه به وسیله فرانت-اند به استفاده کننده اکران میدهد. 
پس وبسایتی که تغییرات خاصی نداشته و تنها برای دکورا سیون یکسری داده ها به‌عمل می رود، نیازی به استعمال از بک-اند ندارد؛ از طرف دیگر وبسایتی که فعال میباشد و محتوای خویش را مبنی بر با مقر‌داده‌ها تغییر و تحول میدهد برای این‌که عمل نماید به بک-اند نیاز دارااست.