چگونه یک طراح سایت حرفه ای شویم؟ مهارتهای مورد نیاز یک طراح حرفهای سایت
برای ساخت وب سایت مانند اکثری از مشاغل ماهر دیگر، می بایست یک نقشه روش داشته باشید. همین طور به علم تئوری که در دانش کده یا این که عصر های آموزشی دانش گاه ها و اموزشگاه ها گذرانده اید نباید اکتفا فرمائید.
یادگیری T صورت
این قاعده ای کلی میباشد که هر طراح وب سایت کل عیاری آن را تجارب طراحی سایت در مشهد نموده است، قاعده ای که می گوید درمورد موضوعات گوناگون بازرسی کن، ولی در یکی آنان عمیق شو! در پی لیستی از موضوعات و علم هایی که یک طراح تارنما بایستی آنانرا بداند می آوریم. البته برای جواب به سوال چهگونه یک طراح وبسایت ماهر شویم، آنچه درین ناحیه می بایست عمیقا بیاموزید چیست؟
مرحله اولیه: یادگیری HTML
آیا خصوصیتهای ظاهری وب سایتهای سالهای یک یا این که دو دهه گذشته را به خیال و خاطر دارید؟ صفحه های آنان صرفا از یکسری المان بی آلایش و ابتدایی تشکیل می شد ولی امروزه تغییرات بسیار خیر در طراحی وب سایتها ساخته شده است و در جواب بدین سؤال که به چه شکل طراح تارنما بشوم؛ بایستی بگوییم اولی و مهمترین چیزی که می بایست خاطر بگیرید لهجه علامت گذاری HTML میباشد.
اچ تی ام ال که به آن گویش آرم گذاری ابر متن میگویند، درواقع یک گویش اپ نویسی وجود ندارد بلکه گویش نماد گذاری یا این که Markup Language میباشد. برای فهم خوب این لهجه به نمونه پایین نگاهی بیندازید.
My cat is very grumpy
از این گویش نماد گذاری برای ساختار کلی سایت و صفحه ها آن به کار گیری میگردد و آنچه در اچ تی ام ال اساسی میباشد به کار گیری درست از تگ ها میباشد. تگ های اکثری درین لهجه وجود داراست که هر یک برای کاری تشکیلشده اند مانند تگ تیتر یا این که تایتل.
مرحله دوم: یادگیری CSS
همان طور که گفتیم گویش HTML، به تکوین چهارچوب وبسایت امداد مینماید و در آن از علامتهای مختلفی به کارگیری می گردد که تلاوت این آیهها برای یوزرها خیر فقط طاقت فرسا بلکه غیرممکن میباشد. پس شما مستلزم ابزار دیگری برای از فی مابین بردن ضعف های اچ تی ام ال میباشید. این ابزار در واقع لهجه CSS اسم دارااست.
CSS، زبانی میباشد که به خواسته خوشگل سازی و همینطور هیبت دهی به ظواهر وبسایت، ابتکار گردیده و مخفف عبارت Cascading Style Sheets و در معنای ورقههای آبشاری میباشد. بعد از به کار گیری از لهجه HTML، به یاری CSS میتوانید رنگ، فونت، بعدها و دکورا سیون ارکان مو جود در صفحه ها را ساخت نمایید.
مرحله سوم: یادگیری JavaScript
بعداز احاطه به دو گویش کلیدی بالا، درحال حاضر دفعه به یادگیری جاوا اسکریپت می رسد. عالی میباشد بدانید که از JavaScript برای پویا کردن وب سایت ها استعمال می گردد. پویا کردن وبسایت یعنی چه؟ در واقع وب سایت ها در دو نوع ایستا یا این که استاتیک (Static) و داینامیک (Dynamic) میباشند که درپی توضیح مختصری در باب آنان میدهیم.
وبسایت ایستا یا این که (Static)
وبسایت هایی می باشند که نیاز به تغییرات و بهروزرسانی مداوم ندارند و حدودا کل المانها و موادسازنده تولید کننده آن، اثبات میباشد و امروزه تعداد تارنماهای ایستا بسیار کمتر از پیشین میباشد.
داینامیک (Dynamic)
وب سایتهایی تعاملی می باشند که مانند کانالهای اجتماعی و یا این که وبسایتهای محتوا مبنا، دایم مستلزم بروزرسانی میباشند. امروزه تارنماهای مو جود به جهت به عبارتی خواص تعاملی بودن با یوزرها، از نوع داینامیک یا این که پویا میباشند که در آن از لهجه جاوا اسکریپت استعمال میخواهد شد.
در کل، JavaScript یک لهجه تمامی حرفه رقیب و بی نقص میباشد که در نرم افزار نویسیهای سمت سرور و حتی نرم افزارهای تلفن همراه و بازیها از آن به کارگیری میشود. برای عمل با جاوا اسکریپت، بایستی بتوانید از Library های این گویش، همانند جی کوئری نیز به کارگیری نمایید.
Library یا این که کتابخانه مشابهت متعددی به قاب ورک دارااست به طوری که چندین کتابخانه در کنار هم میتوانند یک Framework را تشکیل دهند. ولی قابورک (Framework) چیست؟ کادر ورک، دسته ای از ابزارها، کتابخانه ها، کدها و کلاسهای از پیش رقم خورده برای برنامه نویس ها میباشد. به عبارت دیگر، کادر ورک یا این که چارچوب، به آنها امداد مینماید تا کدهای کمتری را بنویسند.
مرحله چهارم: تعیین لهجه اپنویسی سمت سرور مانند PHP
دراین بخش برنامه نویس ها تارنماها، به دو تیم تقسیم میشوند. دسته اولیه اپ نویسهای سمت استفاده کننده (Client-side) می باشند که به پیاده سازی ظواهر وبسایت می پردازند. مجموعه دوم برنامه نویس ها سمت سرور (Server-side) میباشند که اصطلاحا منطق وبسایت را پیاده سازی مینمایند یعنی آنان برای ساخت وب سایت می بایست نیاز یوزرها را به خیر و خوبی شناسایی کرده و طبق آن مبادرت به پیاده سازی نمایند.
ولی برنامه نویس ها تیم سومین هم وجود دارا هستند که به آنها Full Stack گفته میگردد و در هر دو قضیه بالا شغل مینمایند. لهجه PHP به شما یاری مینماید تا فی مابین مخاطب، مقر داده و سرور رابطه ساخت و ساز نمایید یعنی داده ها را از یوزرها بگیرید و بعداز پردازش، مجددا این داده ها را به استفاده کننده بازگردانید.